Start | Forslight Hoppa till huvudinnehåll

Ab Forslight Oy

Ab Forslight Oy är underleverantör till metall- och fordonsindustrin. Produkter som tillverkas på underleverans är främst komponenter och system till släpvagnar för lastbilar. Detta är sådant som ljusramper, svetsade och monterade delar i rostfritt stål.

Företagets specialitet är ljusramper och kablage

Vi har utvecklat våra ljusramper under 20 års tid, de är de bästa som finns att köpas idag. De ljusramper ni ser på produktsidan är sådana modeller som vi tillverkat, ni får givetvis er ljusramp byggd precis som ni vill ha den. Välj typ av lampor och antal själv. Kablage innefattar allt från enkla kablar med färdigt monterade kontakter på ändarna till komplexa helheter innefattande belysning och kopplingsboxar.

Vill du veta mer om våra ljusrampar?

Blästring

Vi erbjuder blästring av komponenter tillverkade av rostfritt stål och aluminium. Blästringen sker i slungrensningsmaskiner från Carlo Banfi. För rostfritt och aluminium är blästermedlet rostfritt, inga rostmärken efter blästring! Resultatet blir en jämn, fin och matt yta. Blästerbordets diameter är 1100 mm och största höjd i kammaren är ca 300 mm. Blästringstiden per bord är normalt 3-4 minuter. Eftersom metoden är mycket miljövänlig är den ett bra alternativ till betning med syra. Vi står gärna till tjänst med mera detaljer och priser, ta gärna kontakt!

BESÖK VÅRA PARTNERS