Yrityksestä

Ab Forslight Oy perustettiin 2005 ja jatkaa T:mi Tommy Forsmanin toimintaa. T:mi Tommy Forsman aloitti toimintaansa vuokratuissa tiloissa Ähtävällä vuonna 1997.

Yrityksen omistaa Tommy Forsman ja työntekijöitä, omistajan lisäksi, on tällä hetkellä neljä. Toiminta kasvaa koko ajan ja liikevaihto on noin 1,3 M€/v. Olemme muuttaneet uuteen teollisuushalliin Åsbackatien vieressä Ähtävällä.

Yrityksen erikoistuote on valoramppeja. Meillä on oma alumiiniprofiili joka muodostaa valorampin rungon. Tähän asennetaan erilaisia valoja ja lisälaitteita, täysin asiakkaan toivomuksien mukaan. Kaapeliveto on kokonaan suojattu alumiiniprofiilin sisällä. Valoramppi kytketään perävaunuun vesitiiviin sähkökotelon kautta. Tämä kotelo on asennettu valorampin takapuoleen. Valoramppi voi olla yhtenä osana tai jaettu kolmeen osaan jos esim. takalaitanostin tai nosturi on asennettu.

Kaapeloinnit voivat olla yksinkertaisia kaapeleita, joissa on valmiiksi asennettuja liittimiä tai monimutkaisia kokonaisuuksia.

Uusi toiminta-alue on kaapeloinnit pieniin moottoriveneisiin. Tarjoamme räätälöidyn kaapeloinnin, jossa kaikki kaapelit ovat asennettuja joustaviin suojaputkiin. Kytkentäkotelot ovat vesitiiviit ja sisältävät päävirtakatkaisimen ja sulakkeet. Kaikki kaapeloinnit tehdään täysin asiakkaan toiveiden mukaan.

Linkkejä yhteistyökumppaneiden sivuille

Palvelut

Tarjoamme ruostumattomasta teräksestä ja alumiinista valmistettujen kompponenttien sinkopuhdistuksen. Puhdistus tehdään Carlo Banfin pyöröpöytä sinkopuhdistuskoneessa. Puhdistusaineena käytetään ruostumattomia teräskuulia halkaisija 0,125-0,85 mm. Tuloksena on tasaisen hieno ja matta pinta. Pyöröpöydän halkaisija on 1100 mm ja puhdistettavien kappaleiden suurin korkeus on noin 300mm. Puhdistusaika on noin 3-4 minuuttia per sivu. Koska menetelmä on hyvin ympäristöystävällinen se on hyvä vaihtoehto peittaukseen. Annamme mielellään lisää tietoja ja hintoja. Ottakaa yhteyttä!

Nyt meillä on toinenkin BANFI-koneen. Sillä on 1,8 m pyöröpöydän ja varustettu kahdella sinkopyörällä. Tässä koneessa puhallamme hiiliteräsosia mm peltejä, isompia osia, auton vanteita ynnä muuta.